Balansera dina Chakra med Kristaller

Stärk ditt immunförsvar, få mer balans, energi och livsglädje!

KÖP KURSEN NU

Vad är ett Chakra?

Dina chakran är energicenter i kroppen som slussar runt din livsenergi till alla organ och kroppsdelar.

Likadant som ditt hjärta är ett center som slussar runt blodet i kroppen, skickar dina chakra runt den energi som gör att du lever. Man kan säga att dina chakra är som energi-organ i din energimässiga kropp.

Denna energi kallas vid många olika namn runtom i världen, bland annat Chi, Prana, Shakti, Kundalini etc.

Jag kallar den för Livsenergi.

Hur blir det obalans i ett chakra?

När du är stressad, har sovit dåligt, varit sjuk eller genomgått en svår/utmanande period i ditt liv, kan energifrekvensen i dina chakra hamna i obalans.

Får du tillräckligt med återhämtning, kommer frekvensen i de flesta fall återställa sig själv så småningom.

Eftersom du idag utsätts för lika mycket stress under ett enda år, som dina förfäder gjorde under en hel livstid, behöver du oftast aktivt återställa balansen i dina chakran så din kropp kan fungera optimalt.

Efter jag gjort en energiläsning och berättat för mina klienter vilka chakra som varit i obalans, och hur dessa obalanser kan ha visat sig i deras fysiska, mentala och emotionella mående, får de oftast klarhet enorm klarhet och bekräftelse om vad de upplevt den senaste tiden.

Vill du lära dig en teknik som gör det möjligt för dig att återställa balansen i din kropp?

Då är denna kursen för dig!

En chakrabalansering är till extra fördel om du:

  • Känner dig stressad, splittrad eller överväldigad.
  • Har svårt att koncentrera dig.
  • Upplever någon sorts fysisk obalans, symtom eller obekvämhet.
  • Känner dig låst – i ditt jobb, dina relationer, ditt liv.
  • Känner att det borde finnas något ”mer” med livet.
  • Har svårt att manifestera det du önskar och drömmer om.
  • Har svårt att hitta glädje och mening i de saker du redan har manifesterat.
  • Känner dig obalanserad eller blockerad.
  • Längtar efter kontakt med själen och din inre vägledning.

 

Om du känner igen dig i någon av ovanstående, vare sig en eller flera, så kan en chakrabalansering vara till stor fördel för dig eftersom det kan hjälpa dig släppa de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt bästa liv och uppleva mer lugn, glädje, balans och harmoni.*

Det bästa är att denna kursen ger dig precis alla verktyg du behöver för att göra skillnad i ditt liv genom att regelbundet kunna återställa dina energier så de fungerar optimalt.

Det spelar ingen roll var du är just nu. Du börjar där du är. Det viktiga är vad du väljer att göra nu.

Är du redo att börja balansera dina chakran?

JA, JAG VILL BALANSERA MINA CHAKRA!

VAD ÄR FÖRDELARNA?

Nästan alla har glädje av en chakrabalansering.

Vi har alla chakran, men de flesta är omedvetna om sin energimässiga hälsa och samlade energifrekvens.

Det är inte konstigt att vi blir obalanserade egentligen - vi har ofta SÅ många ”bollar i luften” samtidigt. De påfrestningar och stress vi utsätts för under en vecka idag, är vad våra förfäder utsattes för under en hel livstid. Ofta är det vardagliga saker som stressar oss – räkningar som ska betalas, middag som ska lagas, huset som ska städas, barnen som ska tas omhand om, chefen som ska vara nöjd, osv...

Men vad många av oss inte förstår, är att när vi får balans i våra chakran och höjer vår samlade holistiska hälsa, så blir alla de vardagliga utmaningarna... Så... Mycket... Lättare... att ta itu med.

Dina blockeringar löses upp och rensas bort.

Du kan tänka klart och äntligen se ditt liv från ett helt annat perspektiv.

Dina stressnivåer sänks och ditt humör förbättras.

Dina energinivåer höjs eftersom din livsenergi kan flöda fritt när alla dina blockeringar löses upp, så du kommer ha mycket mer energi över till vad som är viktigt för dig.

En annan stor fördel är att du får lättare att skilja på vad som faktiskt ÄR viktigt så du kan låta allt det andra falla bort. Det är ett enkelt sätt att prioritera!

 

Låter allt detta väldigt långt bort från där du är just nu?

Ingen fara. Du är inte ensam.

Det viktiga är att komma ihåg att du aldrig kan börja någon annanstans än där du är just nu...

...och de flesta av oss behöver ge mer kärlek och omtanke till våra chakran och vår energimässiga hälsa, lite då och då - om inte regelbundet.

Låt mig presentera dina viktigaste chakra

Varje chakra:

1. Har sin egen placering på kroppen

2. Påverkar olika aspekter hos dig

3. Har sin egen unika energifrekvens

4. Har särskilda kristaller som matchar dess frekvens

Baschakrat

Baschakrat är precis som det låter, din bas eller din grund. Alltså dina grundläggande behov. När allt är som det ska i detta chakrat känner du dig trygg, lugn och grundad i din verklighet. Du vågar möta nya utmaningar och känner dig självsäker.

Om något hotar dina grundläggande behov för överlevnad (mat, pengar, tak över huvudet) kan det skapa obalans i detta chakrat. Även om du bara går och oroar dig för detta under en längre period, utan att du egentligen behöver oroa dig.

Fysiska besvär som kan uppstå från ett blockerat Baschakra är ont i nedre delen av ryggen, låga energinivåer och dålig blodcirkulation (kalla fingrar och tår).

Navelchakrat

Navelchakrat är ditt flexibilitets-center och påverkar dina känslor, och din förmåga att skapa saker.

Det är också kopplat till dina binjurar som producerar kroppens stresshormoner. Stressar du mycket har du säkerligen obalans här.

Tecken på ett blockerat Navelchakra: Du kan känna dig uttråkad, apatisk och oinspirerad. Din sexlust kan vara låg och du kan känna ett starkt motstånd (och rädsla) mot förändring.

Du kan också uppleva ökade allergibesvär eller problem med urinvägarna.

Solar Plexus Chakrat

Solar Plexus Chakrat är ditt center för din personliga styrka. Den påverkar ditt självförtroende, självständighet och beslutsamhet.

När allt är bra med detta chakra har du en klar och tydlig väg framför dig. Du vet vart du är på väg och hur du ska ta dig dit.

Ofta sitter det obalanser kvar här sedan vår barndom som handlar om vårt personliga värde eller av misslyckande.

Fysiska besvär som kan uppstå från ett obalanserat Solar Plexus chakra kan vara problem med matsmältningen och minnesbesvär.

Hjärtchakrat

Hjärtchakrat är kopplat till din förmåga att känna kärlek och medkänsla i alla former.

När ditt Hjärtchakra är i balans har du lätt att känna empati för andra och vara emotionellt öppen. Du känner också djup känsla av ro och frid. Du kan känna dina känslor helt och fullt men samtidigt förstå dem logiskt.

Allt som orsakar negativa känslor om kärlek, kan påverka detta chakra. Till exempel ett krossat hjärta, sorg i alla dess former, svårigheter som rör vänskap eller bara någon som är extremt elak mot dig.

Fysiska besvär kan visa sig som högt blodtryck och lågt immunsystem.

Halschakrat

Halschakrat påverkar din förmåga att uttrycka dig själv på alla sätt och vis, särskilt när det handlar om din egen sanning. Det påverkar också din tydlighet och ärlighet om dina känslor och behov.

Om du har svårt att kommunicera, be om det du behöver, inte vågar säga vad du tycker eller har svårt att göra dig ”hörd”, har du ofta obalans här.

Fysiska besvär kan visa sig som ont i halsen, nackbesvär eller känsliga hormonbalanser från sköldkörteln. Det kan också göra att du stammar eller visa sig som mycket slem i halsen som gör att du harklar dig ofta.

Pannchakrat/Tredje Ögat

Pannchakrat/Tredje Ögat är påverkar din intuition, din samhörighet med Universum och din förmåga att se helheten i ditt liv.

När du har ett öppet Tredje Öga kan du lätt se tecken, lita på din intuition och planera ditt liv därefter. Denna sortens öppenhet associeras ofta med ”Flow” eller Attraktionslagen.

Tecken på blockeringar kan vara en känsla av tvivel på ditt syfte i detta livet och att det inte finns någon mening med det du gör. Allt kan kännas meningslöst. Du kan också få svårt att ta beslut och känna dig nästan paralyserad när det blir för många val, även om det är små enkla saker.

Fysiska besvär kan visa sig som att du får svårt att sova, du blir klumpig och har svårt att lära dig nya saker.

Kronchakrat

Kronchakrat är vårt högsta chakra som länkar oss till den spirituella världen. Detta chakra kallas ofta för en ”tusenbladig lotusblomma”.

När detta chakra är öppet och i flöde så har du lätt att se skönheten i allt omkring dig. Du kan också uppleva känslor av djup lycka och glädje. Livet känns meningsfullt, rikt och givande.

Tänk på kronchakrat som den där Lotusblomman, dess frö är sått i ditt Jordchakra och den har sedan vuxit sig upp genom hela ditt chakrasystem och blommar uppe på din krona. All obalans i dina övriga chakran kan lätt få denna blomman att sloka eller verka lite vissen om energin inte flödar fritt i hela systemet.

Fysiska besvär kan visa sig som konstant huvudvärk, sömnsvårigheter eller trötthet.

Fungerar på alla enheter!

Få tillgång till din kurs var du än är.

"Efter att ha använt mig av denna tekniken, en gång i veckan, i två månader, känner jag mig som en helt ny människa. Det känns som att jag vaknar fullt laddad med energi, och denna energinivån håller sig hela dagen utan att jag behöver fylla på med kaffe eller energi-drycker. Det känns som när man får en helt ny smartphone och batteriet varar hela dagen utan att behöva ladda den flera gånger.""

Sandra Carlsson

Vad gör Kristallerna?

Kristaller har en unik energifrekvens som alltid är konstant. I en Chakrabalansering matchar man kristaller som har samma frekvens som chakrat man vill balansera. 

När du lägger kristallen på ett chakra som har samma energifrekvens som den kristallen, skapas resonans i kroppens energier och energibalansen i chakrat återställs.

Man kan säga att kristallen fungerar som en ”stämgaffel” och stämmer rätt chakrats energifrekvens.

Denna metoden har använts av olika kulturer i tusentals år, innan man kunde mäta (med nutidens moderna instrument) att energifrekvensen var den samma.

Kristallers energi påverkas inte av yttre omständigheter utan är alltid densamma, medan vår kropps energifrekvens är väldigt känslig och lättpåverkad.

Vad händer efter en chakrabalansering?

Som du kanske förstått redan kommer du må mycket bättre, i alla aspekter av ditt liv, när alla dina chakra är i balans.

När livsenergin flöder fritt och utan hinder, kan din kropp lättare läka sig själv, din koncentration stärks, du sover bättre, dina energinivåer blir högre och ditt humör jämnare.

Eftersom varje chakra påverkar olika aspekter av ditt välmående, ditt beteende och din fysiska hälsa kan du, beroende på vilket chakra du har haft obalans i, uppleva en förstärkning av de egenskaper och funktioner som det chakrat håller.

"Jag har alltid haft svårt för visualisering och har därför aldrig känt jag fått någon effekt av vägledda meditationer för chakrabalansering. Men med hjälp av kristaller har jag märkt enorm skillnad i mina energinivåer eftersom kristallerna gör jobbet åt mig. Jag har dessutom lättare kunnat komma ner i djup avslappning under tiden, eftersom jag inte behövt oroa mig för att "följa med" i vägledningen. Jag sover bättre, har mer energi och har fortfarande ork kvar efter en hel dags arbete. Förut brukade jag slockna i soffan innan 20.00!"

Lisa Kristiansson

 

Värdet av kursen:

En Chakrabalansering med Kristaller hos mig personligen kostar 1133kr.

Modul 1 - 4 är en del av Introduktionskursen till Kristaller, värde 550kr.

Bonusmaterialet har ett värde av 450kr.

Kursens totala värde: 2133kr.

Du betalar endast 550kr!

(Du Sparar 1583kr!)

KÖP KURSEN NU!

Bonusar!

Köper du kursen nu får du dessutom Bonusar till ett värde av 450kr!

Bonusmaterial

Bonus 1

Guidad Meditation & Övning - Lära Känna en Kristall (Värde 100kr)

Vill du fortsätta använda dig av kristaller, är denna övningen fantastisk. Du lär själv känna de olika egenskaperna i dina kristaller, istället för hur andra beskriver dem.


Bonus 2

Kristallhealing för Huvudvärk (Värde 150kr)

Finns det något som hindrar oss mer än när vi inte är fullt medvetet närvarande? Själv tycker jag inte om att ta tabletter när jag får huvudvärk. Denna tekniken hjälper dessutom bättre om du frågar mig.


Bonus 3

Två st. Guidade Meditationer för Chakrabalansering med Kristaller (Värde 200kr)

Dessa gör det extra lätt för dig att ta med dina kristaller, följa vägledningen och balansera dina chakran, när som helst och var som helst.  

KÖP KURSEN NU!

"Denna kursen var perfekt för mig. För länge sen gick jag en kurs i stickning för att jag ville lära mig att sticka mössor. Kursen hette något som "Allt som finns att lära sig om stickning". Men det enda jag ville lära mig var att sticka mössor, och jag tyckte allt annat som inte hade med just det att göra var tråkigt och tog lång tid. Därför uppskattade jag att Angelica gjort kursen med bara Chakrabalanseringen i åtanke så jag inte behövde lära mig "Allt det finns att lära sig om Kristaller" bara för att lära mig balansera mina chakran. Tack Angelica!"

Eva Rosqvist

Vanliga Frågor & Svar

Nej, du behöver inga förkunskaper. Du får precis allt du behöver i denna kursen för att själv kunna balansera dina chakra med kristaller.

Du har tillgång till kursen livet ut.

Nej, det ingår inga kristaller i kurspriset. Men du kommer få lära dig om många olika kristaller som passar varje chakra, så om du redan har några kristaller hemma, kommer du säkert kunna använda dem. 

Allt detta får du:

✅ 5 Kurslektioner
✅ 5 Videolektioner
✅ 3 Nerladdningsbara Meditationer
✅ 5 Nerladdningsbara PDF:filer
✅ Kristallutlägg för Huvudvärk
✅ Möjlighet att Uppgradera till den nya kursen och endast betala mellanskillnaden

Totalt Värde: 2133kr

Ditt Pris: 550kr!

KÖP KURSEN NU!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.